Pierre Richard - Chateau bel Eveque
20% Carignan, 40%Syrah, 10%Grenache, 30%Mourvédre. Víno barvy rudých třešní s tmavými a měděnými tóny jež dozrávalo 12 měsíců v sudech barrique s intenzivním aroma divokého tymiánu a koření, elegantní vyrovnanou chutí čerstvého ovoce a příjemným aromatickým závěrem. Víno se hodí k úpravám tmavých mas, kořeněným omáčkám a zvěřině. Podávejte při teplotě 18 °C
—————
20% Carignan, 40% Syrah, 10% Grenache, 30% Mourvédre. Víno temně granátové barvy s tóny mahagonu, vůní zralého ovoce, višní, třešní a harmonickou chutí červeného ovoce s jemnými tříslovinami. Víno se hodí k úpravám tmavých mas, zvěřině a kořeněným pokrmům. Podávejte při teplotě 18 °C
—————
Mouvédre, Syrah, Carignan. Živé cuvée víno purpurové barvy jež dozrávalo 12 měsíců v dubových sudech. Intenzivní aroma s náznaky eukalyptu, mentolu a vavřínu, bohatá chuť se stopou koření, lékořice a černého ovoce s dlouhým aromatickým závěrem. Víno se hodí k úpravám tmavých mas, zvěřině a kořeněným tmavým omáčkám. Podávejte při teplotě 18 °C
—————
Mourvédre, Carignan, Grenache, Syrah. Tmavě rudé víno s intenzivním aroma a plnou ovocnou chutí s náznaky minerálu. Víno se hodí k úpravám červených mas. Servírujte při teplotě 18 °C
—————
Cinsault, Grenache, Syrah. Mladé víno lososové barvy s měděnými odlesky, s intenzivním aroma jahod a malin. Má plnou ovocnou kořeněnou chuť. Podávejte při teplotě 6-8 °C.
—————
Cinsault, Grenache, Syrah. Lehčí živé víno, jemné purpurové barvy s intenzivním ovocným aroma, chutí po červeném ovoci a jemným třešňovým dozněním. Víno se hodí k různým úpravám červených mas a tmavým omáčkám. Servírujte při 18°C.
—————